dimecres, 2 de desembre de 2015

El futur de sa Bodega ja està aquí

Na Soraya i els babys de sa Bodega
A sa Bodega tenim clar que el bàsquet és una activitat molt important per al desenvolupament dels més joves. No només és una activitat física adient per als infants, sinó que és un esport d'equip que permet a més a més educar en valors. El bàsquet és solidaritat, esforç, companyerisme i respecte. Aquí ho explica molt bé un entrenador als pares dels seus jugadors.

I per això és tant important per nosaltres iniciar als més joves al mon del bàsquet a través de la categoria Babys (al·lots i al·lotes de 4 i 5 anys). Els jugadors d'aquesta edat entrenen dimarts i dijous a l'escola nova de sa Bodega (16:30 a 17:30) amb na Soraya, la seva entrenadora.

Els Babys a la diada baby de sant Jordi
El més important amb als Babys es aconseguir que el bàsquet sigui una festa divertida. Per això es tracta en tot moment de que tots ens ho passem bé i els entrenaments son més un  seguit de petits jocs que permeten poc a poc anar millorant entre d'altres el control del seu cos i la psicomotricitat.

Evidentment a aquestes edats encara no hi ha competició, l'important és la diversió. Però si que els nens i nenes tenen oportunitat de jugar en equip contra altres clubs a les jornades especials que s'organitzen als diferents clubs. Una de les darreres a la qual han participat els babys de sa Bodega per exemple ha estat fa poques setmanes on assistirem convidats pel CRIC Ses Salines. Va ser un matí fantàstic amb molta diversió i ganes de passar-ho bé.

Jornada Babys a Sant Jordi (21/11/15). Foto: Sergio G. Cañizares (DI) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada