dimarts, 26 de desembre de 2017

Gran ambient a la presentació de la temporada 2017/18

La familia del CB sa Bodega
El passat diumenge 17 de desembre el CB sa Bodega va fer, amb un fantàstic ambient, la tradicional presentació dels equips de la nova temporada. Hem d'agrair que molts de familiars dels jugadors i amics del CB sa Bodega vinguessin a acompanyar-nos en aquest dia tant especial. Vam poder gaudir d'un matí on el bon temps ens va acompanyar i vam poder passar una molt bona estona tots plegats i d'un boníssim xocolata.

És un orgull per un modest club com el nostre poder presentar equips a pràcticament totes les categories i amb un total de 88 jugadors a la present temporada 2017/18.

I no podem oblidar l'espectacle del partit d'exhibició disputat pels jugadors de les categories minis i pre-mini, amb el corresponent concurs de tirs. També va ser fantàstic l'encontre els jugadors infantils i júniors contra   l'equip tècnic al que s'uniren alguns familiars i amics del club. Va ser molt divertit i emocionant, com sempre ho és el bàsquet. Tots van esforçar-se de valent per passar-ho bé i fer que els espectadors gaudissin. 

Moltes gràcies a tots els que assistireu i als que ens doneu suport d'una o d'altra manera. Endavant sa Bodega!!Extra: podeu veure aquestes i més imatges de la presentació a aquest enllaç 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada